Entrants
Carpaccio de Bou amb encenalls de parmesàRecomanat
14,50 €Fines làmines de vedella amb oli de tòfona i parmesà.
Anxoves amb pa amb tomàquet
12,50 €Pa de coca amb tomàquet i anxoves del Cantàbric.
Musclos a la marinera o al vapor
12,50 €Amb salsa suau marinera i vi blanc o simplement al vapor.
Escalivada amb anxoves
13,50 €Pebrots, albergínia i ceba rostida amb anxoves i oli d’oliva.
Canelons casolans de la mareRecomanat
11,50 €Farcits de carn rostida i beixamel gratinada.
Pernil ibèric amb pa de coca
19,00 €Tall fi i melós, servit amb pa de tomàquet.
Ensaladilla russa casolana
10,50 €Amb tonyina, ou dur i maionesa suau.
Callos a l'estil del xef
12,50 €Guisats amb xoriço i espècies, sabor intens i melós.
Gambes a l'allet
18,50 €Saltejades amb vi.
Cassoleta de pop amb parmentier de patata
16 €Pop tendre amb cremós de patata i allioli gratinat.
Sonsos
S/MPeix molt petit fregit, cruixent i saborós. (Segons temporada)
Ració de pa de coca amb tomàquet i oli verge
3.5 €Ideal per acompanyar qualsevol plat.
Macarrons
8,50 €Macarrons casolans
Tallarins
S/MTallarins casolans (segons temporada)
