El Chef ha creat aquest menú inspirant-se en els productes del mar i en la nostre cuina mediterrànea, sense descuidar les bones carns i els plats de temporada.
sempre Treballant amb productes de la terra de primera qualitat i cuidant molt la presentació.
Entrans
-
El Chef recomana
Carpaccio de Bou amb encenalls de parmesà
Marinat amb llimona, crema de aceto, sal, pebre i cobert de parmesà
12,00€ -
Anxoves amb pa amb tomàquet
Anxoves de l'Escala
9,50€ -
Musclos a la Marinera
Musclos amb la nostre salsa marinera
10,50€ -
Musclos al Vapor
Musclos de roca oberts al vapor amb un toc de vi i llimona.
10,50€ -
Calamars enfarinats
Rodanxes de calamar fregit amb farina
14,00€ -
Sonsos
Peix molt petit fregit
14,00€ -
Bombes casolanes de la Cati (per unitat)
Gran croqueta farcida de patata una mica picant
4,50€ -
Croquetes de la mare (per unitat)
Croquetes totalment casolanes
1,20€ -
Gambes de Blanes
18,00€ -
Escalivada amb anxoves
Pebrot, alberginia i ceba escalivat amb anxoves i olives negres
12,00€ -
Patates braves
Patates fregides amb la nostre salsa brava
5,50€ -
Macarrons
Fava beans, artchokes, farro & black current gastrique
6,50€ -
El Chef recomana
Canelons de la Cati
Canelons casolans fets per la Cati
9,50€ -
Tallarines (segons temporada)
14,50€
Amanides
-
Amanida de tonyina
Variat d'enciams, tomàquet, ceba, blat de moro, germinats, pebrot amb tonyina
9,00€ -
El Chef recomana
Amanida de formatge de cabra
Variat d'enciams amb germinats, panses, anous coronat amb un formatge de cabra i amanit amb crema de modena de mel.
10,50€ -
Amanida de l’àvia
(Tomàquet, ceba i olives)
8,00€ -
Boquerons Fregits
10,50€ -
Escopinyes (Berberetxos)
14,50€ -
Calamarsos (xipirons)
14,00€ -
Escamarlans saltejats
18,00€ -
Pernil Iberic amb pa de coca
16,00€ -
Variat de Formatges
18,00 € -
Callos al estil del cheff
9,50€ -
Gambes a l'allet
14,00€
Arrossos
-
Paella Marinera (ració)
La nostre paella marinera
15,50€ -
El Chef recomana
Paella especial (llagosta i marisc, ració)
Paella amb llagosta, gambes llagostineres, gambes vermelles i marisc
21,50€ -
Arròs Negre
15,50€ -
El Chef recomana
Arròs de pollastre amb ceps (ració)
Novetat d'aquesta temporada arròs de pollastre amb ceps i variat de bolets
16,00€ -
Fideuada (ració)
Fideus rosejats amb oli de gambes
14,50€ -
(Tots els arrossos, mínim 2 persones)